Long hair goes short hair

 
 
Detta hände för några veckor sedan.. mitt hår var ju otroligt långt som ni kan se :P hade nästan ner till rumpan mot slutet! jag älskade det långa har alltid varit så nogrann med att inte klippa mer än 1-3 cm max! men jag fick nåt ryck, jag ville göra en förändring.. inte se ut som alla andra med en lång rak frisyr. Så blev lite roligare med kort. Men vad fan.. det växer ju ut igen! man ska inte vara rädd för förändringar, jag mår ialafall bra av förändringar klart man ska våga testa på lite :) skönt är det nu när det är så kort, man slipper att borsta håret 5 gånger per dag och alla satans tovor.. Me like. 

Söndag 27 Oktober 2013

Hej! jag måste börja med och säga att det känns otroligt konstigt att logga in på min blogg och se att det var över ett år sedan jag var inne på den. Sån lång paus har jag haft och är nu tillbaka igen! ialafall så ska jag försöka och se hur det går :) tack för era fina kommentarer! är nog det jag saknat mest :D 
 
Ja, vad har hänt under den här tiden.. jag har flyttat hemifrån till tillsammans med min pojkvän och även förlovat mig. Annars har jag nog bara jobbat i princip, så dagarna bara rullar iväg. En del resor var det i somras också, Rhodos och Spanien. Längtar redan till en ny resa :) jag är en riktig resmänniska, hellst skulle jag vilja flytta utomlands och bara leva livet, ligga på stranden hela dagarna med en drink i min hand och lyssna till havets underbara vågor. Det vore livets paradis! 
 
Men nu ska jag drömma vidare lite och ordna allt inför morgondagens jobbdag, Puss!